Airco particulier voor één ruimte

Uitvoeringen 15-wandmodel
 • Koelen of verwarmen (Warmtepomp)
 • Koelen en/of verwarmen (Climate Control met inverter warmtepomp)
De eenvoudigste en veel verkochte uitvoering is een zogenaamde Singel Split systeem airconditioner, waarbij één binnendeel op één buitendeel word aangesloten. De units zijn fraai vorm gegeven en zijn fluisterstil. Deze airconditioners zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Airconditionings installaties kunnen worden uitgevoerd met:
Opbouw units – Inbouw units – Geïntegreerde systemen

Opbouwunits

Wand model
2-wand
De wand airconditioner is een opbouw unit die hoog tegen de wand wordt geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wand unit is compact qua afmetingen en is strak vormgegeven. Past in vrijwel elk interieur. Wand airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig.


Vloer model
 2-vloermodel
De vloer airconditioner is een opbouw unit die op de vloer staat of net iets boven de vloer tegen de wand wordt gemonteerd. De unit kenmerkt zich door een strak en fraai design en is eenvoudig te installeren in bestaande situaties. Bouwkundige aanpassingen zijn vrijwel nooit nodig. Door de lage plaatsing is de unit uitermate geschikt voor toepassing bijvoorbeeld in situaties met een schuin dak of onder een vensterbank. Vloer airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.


Inbouwunits

 Cassette model - 4- zijdig uitblazend
 
3-cassette 4 zijdig 60x60 kleinmodel


De 4-zijdig cassette airconditioner is door haar uitgekiende ontwerp onopvallend aanwezig. De unit wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en slechts één rooster in het plafond is zichtbaar. De cassette unit is geschikt voor het koelen of verwarmen van kleine, middelgrote en grote ruimten. Daarnaast kan de unit voorzien in de ventilatiebehoefte van de ruimte door aansluiting op de buitenlucht. Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.


Cassette model - 1- zijdig uitblazend
 
5-cassette 1 zijdig
De 1-zijdig uitblazende cassette airconditioner is net als de 4-zijdige uitblazende variant onopvallend in het plafond aanwezig. Door de zeer beperkte inbouwhoogte , slechts 17,5 cm, is deze unit ook in moeilijke situaties toepasbaar is. De unit wordt in het plafond gemonteerd, uitsluitend het vlakke rooster blijft zichtbaar in het plafond. Hierdoor is deze cassette unit ideaal voor o.a. toepassing in woonkamer of slaapkamer. Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.

Geïntegreerde systemen

Kanaal model
7-kanaal unit


Wanneer u comfort wilt maar geen zichtbare op- of inbouw unit , dan biedt een kanaalunit uitkomst. De unit wordt geheel uit het zicht, in bijvoorbeeld een verlaagd plafond of een inloopkast, gemonteerd. Alleen de kleine uitblaasroosters zijn nog zichtbaar. De positie van de roosters zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek in de kamer te integreren. Doordat de roosters in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, wordt de sfeer van uw ruimte niet verstoord. Ook kan de kanaal unit worden aangesloten op buitenlucht voor frisse buitenlucht toevoer. Al met al een esthetisch mooie oplossing.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3