Airco zakelijk voor meerdere ruimtes

Totaal airconditioning concept met individueel comfort

20 city multi r2Het Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is een technologisch superieur totaalsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. Het City Multi VRF airconditioning systeem garandeert absolute individuele regelbaarheid in elk afzonderlijk vertrek. Het comfort niveau voldoet aan de allerhoogste eisen. Een extreem laag energie verbruik wordt gerealiseerd door een intelligent systeem dat de totale capaciteit continu en heel precies aanpast aan de daadwerkelijke behoefte. Het energie verslindende telkens starten en stoppen van de compressoren wordt hierdoor voorkomen. Alle binnenunits zijn uitgevoerd met een elektronisch expansieventiel. Hierdoor kan de inblaastemperatuur direct per unit aangepast worden aan de vraag in de ruimte.


Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is leverbaar voor:

Koelen of verwarmen
Met de Mitsubishi Electric VRV,  Y en WY series, kunt u zomers koelen en ‘s winters verwarmen. Tegelijkertijd het ene vertrek koelen en een ander vertrek verwarmen is met deze uitvoering niet mogelijk.

Gelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling
Met de Mitsubishi Electric VRV, serie R2 en WR2  kan  gelijktijdig gekoeld en verwarmd worden, waarbij de onttrokken energie uit een gekoeld vertrek gebruikt kan worden om een ander vertrek te verwarmen. Dit bespaart aanzienlijk  aan energieverbruik.

9-city multi buitendeelGelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling en externe apparatuur
Met het Mitsubishi Electric VRV systeem, is het zondermeer mogelijk om externe apparatuur te integreren in dit systeem. Denk hierbij o.a. aan luchtgordijnen, warm-tapwater systemen, ventilatie systemen en vloerverwarming.

Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is leverbaar als:

Opbouw units – Inbouw units – Geïntegreerde systemen

Opbouwunits

Wand model
2-wand
De wand airconditioner is een opbouw unit die hoog tegen de wand wordt geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wand unit is compact qua afmetingen en is strak vormgegeven. Past in vrijwel elk interieur. Wand airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig.


Plafond onderbouw model
6-plafondunit


Plafond onderbouw airconditioners zijn speciaal ontworpen voor ruimten waar geen mogelijkheden zijn voor inbouw van een airconditioner in een plafond. De montage vindt plaats direct tegen de onderkant van het plafond. De plafond onderbouw units zijn leverbaar in twee uitvoeringen: een voor o.a. kantoor situaties en een voor toepassing in keukens e.d. De  keuken units zijn  uitgevoerd met een RVS omkasting en een speciale vet- vang filter.


Vloer model
2-vloermodelDe vloer airconditioner is een opbouw unit die op de vloer staat of er net iets boven de vloer tegen de wand wordt gemonteerd. De unit kenmerkt zich door een strak en fraai design en is eenvoudig te installeren in bestaande situaties. Bouwkundige aanpassingen zijn vrijwel nooit nodig. Door de lage plaatsing is de unit uitermate geschikt voor toepassing bijvoorbeeld in situaties met een schuin dak of onder een vensterbank. Vloer airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.


Inbouwunits

Cassette model  4- zijdig uitblazend
4-mr-slim cassetteDe 4-zijdige cassette airconditioner is door haar uitgekiende ontwerp onopvallend aanwezig. De unit wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en slechts één rooster in het plafond is zichtbaar. De cassette unit is geschikt voor het koelen of verwarmen van kleine, middelgrote en grote ruimten. Daarnaast kan de unit voorzien in de ventilatiebehoefte van de ruimte door aansluiting op de buitenlucht. Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.


Cassette model  1- zijdig uitblazend
5-cassette 1 zijdigDe 1-zijdig uitblazende cassette airconditioner is net als de 4-zijdige uitblazende variant  onopvallend in het plafond aanwezig. Door de zeer beperkte inbouwhoogte , slechts 17,5 cm, is deze unit ook in moeilijke situaties toepasbaar is. De unit wordt in het plafond gemonteerd,  uitsluitend het vlakke rooster blijft zichtbaar in het plafond. Hierdoor is deze cassette unit ideaal voor o.a. toepassing in woonkamer of slaapkamer.  Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.


Geïntegreerde systemen

Kanaal model
7-kanaal unit


Wanneer u comfort wilt, maar geen zichtbare op- of inbouw unit , dan biedt  een kanaalunit uitkomst. De unit wordt geheel uit het zicht, in bijvoorbeeld een verlaagd plafond of een inloopkast, gemonteerd. Alleen de kleine uitblaasroosters zijn nog zichtbaar. De positie van de roosters zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek in de kamer te integreren. Doordat de roosters in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, wordt  de sfeer van uw ruimte niet verstoord. Ook kan de kanaal unit worden aangesloten op buitenlucht voor frisse buitenlucht toevoer. Al met al een esthetisch mooie oplossing.


Een unieke luchtverdeel systeem via geweven slangen.

Luchtverdeelslangen
Naast  het kanaalsysteem waarbij de lucht via kanalen en uitblaasroosters wordt ingeblazen, kan de lucht ook via geweven slangen in de ruimte worden gebracht. Door de ontelbare minuscule gaatjes in de geweven slang ontstaat er een, niet te evenaren, perfect uitblaas patroon. Superieur comfort is gegarandeerd. De luchtverdeel slangen zijn in alle kleuren leverbaar.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3