Kopklimaat is F-gassen gecertificeerd, conform BRL 100

SGS F-gassen gecertificeerd Certificaat F-gassen, conform BRL 100 voor onderneming
Certificaatnummer : FGO-441/1 
BRL 100 erkend

Uw airco altijd in top conditie!

De service die wij leveren als een F-gassen, conform BRL 100 gecertificeerd installatiebedrijf gaat verder dan alleen installeren; onze servicedienst staat zeven dagen in de week, 24 uur per dag voor u paraat.

F-Gassen, conform BRL 100 verordening

Kopklimaat is F-gassen, conform BRL 100 gecertificeerd en voldoet hiermee aan de laatste wet- en regelgeving conform de F-gassenverordening. Dit betekent dat we werken volgens de strengste milieueisen aan het gebruik van koudemiddelen in onder andere stationaire koelinstallaties, airconditioners en warmtepompen. Deze eisen hebben betrekking op installatie en onderhoud.

Deskundig onderhoud is de basis van ons bedrijf. Zoals bij elk technisch product is deskundig onderhoud van uitermate groot belang.  De goede werking en bedrijfszekerheid zijn daarvan afhankelijk. Een goed onderhouden apparaat behoudt zijn hoge rendement en houdt de energiekosten op het laagst mogelijke niveau. Tevens voorkomt periodiek onderhoud storingen aan uw installatie. Wij bieden u de keuze uit diverse onderhoudsabonnementen.

 

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3