Zakelijk

9-city multi buitendeelAirconditioning onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat!

Airconditioning is daarom niet langer een luxe maar zelfs soms ook een noodzaak.

Ook heeft onderzoek uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel, te maken hebben met temperatuur.


Door te hoge temperaturen vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent.
Uiteraard is het regelen van de temperatuur niet het enige wat airconditioning kan doen voor uw binnenklimaat.

Maak een keuze uit het submenu hierboven of u airco zoekt voor één of meerdere ruimtes.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3