Single-split

Uitvoeringen
+ Koelen van verwarmen (Warmtepomp)
+ Koelen en / of verwarmen (Climate Control met inverter warmtepomp)

De eenvoudigste en veel verkochte uitvoering is een zogenaamde Singel Split airconditioner systeem, waarbij een binnendeel Op een woord buitendeel aangesloten. De eenheden zijn fraai vorm gegeven en zijn Fluisterstil. Deze airco's zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Kunnen Airconditionings installaties uitgevoerd worden voldaan:
Opbouw eenheden - Inbouw units - Geïntegreerde systemen

Multi-split

Uitvoeringen
+ Koelen of verwarmen (Warmtepomp)
+ Koelen en/of verwarmen (Climate Control met inverter warmtepomp)

Nu airconditioning steeds meer wordt toegepast bij particulieren en men meerdere vertrekken in een huis wil voorzien van airconditioning, is het  zogenaamde Multi Spit systeem een uitkomst. Het systeem bestaat uit  slechts één buitenunit waarop meerdere binnenunits kunnen worden aangesloten.

Multi Split airconditioners kunnen worden uitgevoerd met:
Opbouw units – Inbouw units – Geïntegreerde systemen

VRF-systemen

Totaal airconditioning concept met individueel comfort
Het Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is een technologisch superieur totaalsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. Het City Multi VRF airconditioning systeem garandeert absolute individuele regelbaarheid in elk afzonderlijk vertrek. Het comfort niveau voldoet aan de allerhoogste eisen. Een extreem laag energie verbruik wordt gerealiseerd door een intelligent systeem dat de totale capaciteit continu en heel precies aanpast aan de daadwerkelijke behoefte. Het energie verslindende telkens starten en stoppen van de compressoren wordt hierdoor voorkomen. Alle binnenunits zijn uitgevoerd met een elektronisch expansieventiel. Hierdoor kan de inblaastemperatuur direct per unit aangepast worden aan de vraag in de ruimte.

Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is leverbaar voor:

Koelen of verwarmen
Met de Mitsubishi Electric VRV,  Y en WY series, kunt u zomers koelen en ‘s winters verwarmen. Tegelijkertijd het ene vertrek koelen en een ander vertrek verwarmen is met deze uitvoering niet mogelijk.

Gelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling
Met de Mitsubishi Electric VRV, serie R2 en WR2  kan  gelijktijdig gekoeld en verwarmd worden, waarbij de onttrokken energie uit een gekoeld vertrek gebruikt kan worden om een ander vertrek te verwarmen. Dit bespaart aanzienlijk  aan energieverbruik.

Gelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling en externe apparatuur
Met het Mitsubishi Electric VRV systeem, is het zondermeer mogelijk om externe apparatuur te integreren in dit systeem. Denk hierbij o.a. aan luchtgordijnen, warm-tapwater systemen, ventilatie systemen en vloerverwarming.

Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is leverbaar als:

Opbouw units – Inbouw units – Geïntegreerde systemen


Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3