Mitsubishi KX4 35 KW. airco's voor kantoren

44a2cc198fd9c
Projectnaam Telemos Woerden
Omschrijving Kantoren met cassette units uitgevoerd

Opmerkingen:

Onze Multi Inverter klimaatsystemen zijn de laatste jaren een steeds prominentere rol gaan spelen. Gebruikers en vastgoedbeheerders gaan steeds vaker over tot implementatie van deze systemen. De belangrijkste motivatie voor veel gebruikers en vastgoedbeheerders in de keuze voor het Engeltherm Multi Inverter klimaatsysteem is: één flexibel systeem voor volledige klimaatbeheersing en ventilatie, de energetische prestaties, subsidiemogelijkheden en het geboden comfort, dat per ruimte regelbaar is.

Milieuvriendelijk en energiebesparend
Multi Inverter klimaatsystemen zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig koelen en verwarmen. Het directe resultaat van de invertertechniek is een hogere C.O.P. en dus een beduidend lager energiegebruik.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3