Burger King De Lucht

26-burgerking
Projectnaam Burger King De Lucht
Omschrijving 3x Mitsubishi electric Kanaalunits KSH-RP71i

Airconditioners met ClimateCare.

Je voelt het verschil.

Er is gekozen voor een kanaalunit en die is gemonteerd in een verlaagd plafond. Alleen de kleine uitblaasroosters zijn nog zichtbaar. De positie van de roosters zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek in de ruimte te integreren. Doordat de roosters in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, wordt  de sfeer van uw ruimte niet verstoord. Ook kan de kanaal unit worden aangesloten op buitenlucht voor frisse buitenlucht toevoer. Al met al een esthetisch mooie oplossing.burgerkin 3

 

Waarom een Mitsubishi Electric airconditioning systeem?

Op de Nederlandse markt zijn airco diverse merken actief. Het grootste en snelst groeiende merk is Mitsubishi Electric En dat is niet voor niets. In een ruim 80 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric Zich opgewerkt als wereldwijd Gerenommeerde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, Ruimtevaarttechnologie, liften, telecommunicatie, airconditioning systemen, ventilatiesystemen enz.. Mitsubishi Electric staat bekend om Haar innovaties en kwalitatief hoogwaardige producten. Op het gebied van airconditioning systemen is Mitsubishi Electric in een fiks aantal Landen marktleider. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt steeds weer voor ogen Gehouden, Dat de producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde Moeten hebben.

Om die meerwaarde zichtbaar te maken hanteert het Mitsubishi Electric Mitsubishi Electric Quality-label. Dit label is het bewijs van meer dan 80 jaar ontwerpen en produceren van hoogwaardige, Betrouwbare en functionele airconditioning systemen. Het is een waarborg DAT u een airconditioning systeem in huis haalt die garant staat voor een stuk meerwaarde aan uw woon van de werkomgeving.

Het label visualiseert de meerwaarde van Mitsubishi Electric in drie Belangrijke kenmerken:
+ Comfort
+ Efficiëntie
+ Duurzaamheid

Comfort

De bijdrage die een Mitsubishi Electric airconditioning systeem aan uw woon-of werkcomfort kan leveren komt op een aantal punten naar voren.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3