Airconditioning voor een Nieuwbouw huis

gouderiaan moordrecht
Projectnaam Fam. Gouderiaan Moordrecht
Airco-Airco-Airco-Airco-Airco
Omschrijving Mitsubishi Electric 7 kw aan verwarming en koeling.

De Leidingen zijn in de grond gelegd en de buitenunit
achter in de tuin geplaats. 

Airconditioning met °ClimateCare gouderiaan moordrecht 2

De huid is het grootste en het gevoeligste orgaan van de mens. Kippenvel, zweetdruppels en haartjes die overeind gaan staan; het zijn de eerste signalen die aangeven hoe we ons voelen binnen een bepaalde ruimte.

Mitsubishi Electric airco ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airco's. Deze airconditioning systemen verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat altijd prettig aanvoelt. Wij noemen dat °ClimateCare.

Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil en heel zuinig met energie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij even belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

Voor particulieren en midden- en kleinbedrijf brengt Mitsubishi Electric een serie Room Air Conditioners op de markt die een hoge kwaliteit van comfort bieden, duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Kiest u voor een Room Air Conditioner van Mitsubsishi Electric dan kiest u voor het juiste binnenklimaat. Een keuze die garant staat voor een stuk meerwaarde aan uw woon of werkomgeving.

Klimaatcomfort
Dit is de meest voor de hand liggende. Met een Mitsubishi Electric airconditioning systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. In de zomer voelt u zich overdag fit en actief en ’s nachts geniet u optimaal van uw nachtrust. Daarnaast heeft u het in de winter snel behaaglijk warm, want de warmtepomp-airconditioners van Mitsubishi Electric die naast koelen ook kunnen verwarmen geven bij inschakeling direct warmte af.

Wilt u een advies op maat of meer technische informatie over de installatie van Room Air Conditioners van Mitsubishi Electric, neemt u dan contact op met Kopklimaat B.V.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3