Airconditioning voor een Kantoor

easy repro 06
Projectnaam Easy Repro Roterdam
Omschrijving Wandunit  Mitsubishi Electric

Opmerkingen:

Heeasy repro 03t is bekend dat mensen beter functioneren en langer presteren in een optimaal leef- en werkklimaat. Wanneer de kwaliteit van de omgeving toeneemt stijgt de productiviteit en het plezier in het werk. Een juiste luchtbehandeling draagt fors bij aan deze kwaliteit. Het landelijk werkende Kopklimaat bv is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem voor koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren).easy repro 02
Dankzij onze jarenlange ervaring en doordat wij de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet volgen, kunnen we u altijd een maat- oplossing bieden voor optimale klimaatbeheersing. Of het nu gaat om bestaande ruimten, renovatie- of nieuwbouwprojecten, wij zetten voor u de mogelijkheden uiteen met daarbij een juist advies inzake de verschillen in rendement, comfort en kosten. Door een juiste samenwerking tussen onze afdelingen engineering, projectleiding, montage en service staat Kopklimaat garant voor de juiste begeleiding van uw project.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3