Airconditioning voor twee slaapkamers met 2x vloerunits

schroevers baarn 04
Projectnaam Fam. Schroevers Baarn
Omschrijving Mitsubischi Electric MXZ multi split airco inverter unit
met 2x vloerunits

Opmerkingen:

Vrijwel alle Mitsubishi Electric airco’s zijn ook leverbaar in een zogenaamde warmtepomp uitvoering die niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. De koelcyclus wordt bij verwarmen omgedraaid. Er wordt dan warmte onttrokken aan de buitenlucht die aan de binnenruimte wordt afgegeven. Dit zorgt ervoor dat de airconditioning met warmtepomp van de airco een zeer hoog rendement (C.O.P.) kan hebben. Soms zelfs van maar liefst 400%. Kortom, uit 1 kW elektriciteit wordt 4kW koeling of warmte geproduceerd.schroevers baarn 05

Deze optie maakt hetgebruik van een airconditioner rendabel gedurende langere periode van het jaar. Met een warmtepomp airconditioner kan de CV-installatie in het tussenseizoen uitgeschakeld worden of kan in de betreffende ruimte een radiator weggelaten worden. Een ander bijkomend voordeel is dat de warmtepomp airconditioner bij inschakeling direct warmte afgeeft.

Bij een multi split airconditioningsysteem zijn meerdere binnenunits voor verschillende vertrekken op één buitenunit aangesloten. Voordeel van een multi split systeem met één buitenunit t.o.v. meerdere single split systemen is dat het energiezuiniger is en een esthetisch fraaiere oplossing.airconditioningsysteem afgestemd op uw woonsituatie, kschroevers baarn 02unt u het leefklimaat in uw woning optimaliseren. Dit kan gedurende het hele jaar, want een airconditioningsysteem zorgt voor koelte op warme dagen en voor extra snelle warmte op koude dagen.

Klimaatcomfort
Dit is de meest voor de hand liggende. Met een Mitsubishi Electric airconditioning systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. In de zomer voelt u zich overdag fit en actief en ’s nachts geniet u optimaal van uw nachtrust. Daarnaast heeft u het in de winter snel behaaglijk warm, want de warmtepomp-airconditioners van Mitsubishi Electric die naast koelen ook kunnen verwarmen geven bij inschakeling direct warmte af.

 

 

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3