Airconditioning voor een Kantoor ruimte

4881ea5c93b96
Projectnaam Nuvo Woerden
Omschrijving 1x Cassette units Mr-Slim 6 KW
1x multi-split MXZ-3B54 va

Opmerkingen:

Voor particulieren en midden- en kleinbedrijf brengt Mitsubishi Electric een serie Room Air Conditioners op de markt die eenuvo woerden 01n hoge kwaliteit van comfort bieden, duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Kiest u voor een Room Air Conditioner van Mitsubsishi Electric dan kiest u voor het juiste binnenklimaat. Een keuze die garant staat voor een stuk meerwaarde aan uw woon of werkomgeving.

Wilt u een advies op maat of meer technische informatie over de installatie van Room Air Conditioners van Mitsubishi Electric, neemt u dan contact op met Kopklimaat B.V.

Klimaatcomfort
Dit is de meest voor de hand liggende. Met een Mitsubishi Electric airconditioning systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. In de zomer voelt u zich overdag fit en actief en ’s nachts geniet u optimaal van uw nachtrust. Daarnaast heeft u het in de winter snel behaaglijk warm, want de warmtepomp-airconditioners van Mitsubishi Electric die naast koelen ook kunnen verwarmen geven bij inschakeling direct warmte af.

De cassette units zijn speciaal ontworpen voor situaties waar een anuvo woerden 06irconditioner onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, meeting rooms, restaurants en winkels is deze unit een prima toepassingen.

De cassette unit wordt grotendeels in het verlaagde plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft, heeft een slanke en moderne vormgeving

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3