Reade vergader ruimte Auditorium

reade 1
Projectnaam Reade te Amsterdam
Auditorium congres zaal
capaciteit 150 mensen
Omschrijving Toegepast Mr-Slim Power inverter kanaal units
Mitsubishi Electric 2x KSH-RP125i
2 x luchtverdeelslangen van 14 mtr
rond  400 mm

Opmerkingen:

Airconditioning met °ClimateCare

Kanaal unit
Wanneer u enkel comfort wilt, maar in géén geval de installatie zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de Kanaal unit esthetisch de mooiste oplossing. De unit wordt geheel uit het zicht, in bijvoorbeeld een verlaagd plafond of kast, gemonteerd. Alleen de luchtverdeel slangen zijn zichtbaar. De positie van de slangen zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek van de ruimte te monteren. Zelfs ruimten met een zeer onregelmatige vorm kunnen op deze manier van dezelfde aangename temperatuur worden voorzien.

Unieke kenmerkenreade 2
•De binnenunit wordt onzichtbaar weggewerkt, slechts een luchtverdeel slang is zichtbaar onder het plafond.
•Long-life filter
•Auto filter controle
•Geschikt als hoofdverwarming (zonder opstartvertraging door gebruik van luchtverwarming)
•2 tot 10 ventilatorsnelheden in te stellen

De systemen met een (Power) Inverter warmtepomp zijn systemen die geschikt zijn voor het verwarmen of koelen van een vertrek in Single split en Master-Slave uitvoering. De Inverter warmtepomp stemt de daarbij te leveren koel- of verwarmings capaciteit constant af op de gewenste en gemeten temperatuur. De Inverter warmtepomp systemen van Mitsubishi Electric hebben zo een ca. 30% lager  energieverbruik en comfortverhogend effect ten opzichte van 'Alleen koelen' systemen.

De buitenunits van Mitsubishi Electric zijn ontwikkeld en afgestemd op het West-Europese klimaat, waardoor ze gegarandeerd de gevraagde prestaties leveren. De buitenunit wordt veelal op een trillingsvrije constructie op het dak of aan de gevel geplaatst, zodanig dat de ventilator vrijuit kan blazen.

Het type buitenunit wordt bepaald aan de hand van de systeem eisen, de functie en de capaciteit. Dit bepaalt de grootte en de vorm van de unit. Alle units zijn zodanig ontworpen dat ze minimaal opvallen in vorm, werking en geluidsniveau.

De units zijn bestand tegen elk weertype in ons klimaat. Tevens kunnen de buitenunits optioneel gecoat worden voor bescherming in bijvoorbeeld industrierijke- of kustgebieden. Door de uitmuntende leidinglengte specificaties van de Mr. Slim serie zijn de binnen- en buitenunits ver uit elkaar te plaatsen waardoor de meest optimale locatie voor de buitenunit gekozen kan worden. De units zijn optioneel in elke RAL kleur leverbaar.

 

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3