Wijnkoeling

wijnkoeling binnen
Projectnaam Rietveld Nieuwegein
Omschrijving Mitsubishi Electric WS-M50

In de wijnkelder het hele jaar een temperatuur van12 graden constant.

Wijnkoeling 12 graden


Wanneer een temperatuur van 12 graden gewenst is, biedt een airconditioner in 'Alleen koelen-uitvoering' de uitkomst. De binnenunit zorgt voor circulatie van de lucht in de ruimte, neemt overtollige warmte op en geeft deze warmte via de buitenunit af aan de buitenlucht. Bij dit proces wordt bovendien vocht aan de ruimte onttrokken, wat eveneens een verkoelend effect oplevert.wijnkoeling buiten

Mitsubishi Electric levert 'Alleen koelen-systemen' in Single split. Een Single split airconditioner is een systeem waarmee één ruimte gekoeld kan worden.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3