Trouwzaal en congres zaal en Receptie

ern kla trou
Projectnaam Ernst Sillem Hoeve Den Dolder
Omschrijving Toegepast:

Trouwzaal Mr-Slim Multi split Master-Slave kanaal units
Mitsubishi Electric KDH-250i
2x kanaal units PEAD-RP125

Receptie
Mitsubishi Electric  
Multi Split MXZ-3B68 VA
met 2x cassette unit 60x60

Opmerkingen:

Airconditioning met °ClimateCareern bar

De huid is het grootste en het gevoeligste
orgaan van de mens. Kippenvel, zweetdern marcelruppels en haartjes die overeind gaan staan; het zijn de eerste signalen die aangeven hoe we ons voelen binnen een bepaalde ruimte.
Mitsubishi Electric airco ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airco's. Deze airconditioning systemen verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat altijd prettig aanvoelt. Wij noemen dat °ClimateCare. Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil en heel zuinig met eern lampnergie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij even belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.
De systemen met een (Power) Inverter warmtepomp zijn systemen die geschikt zijn voor het verwarmen of koelen van een vertrek in Single split en Master-Slave uitvoering. De Inverter warmtepomp stemt de daarbij te leveren koel- of verwarmings capaciteit constant af op de gewenste en gemeten temperatuur. De Inverter warmtepomp systemen van Mitsubishi Electric hebben zo een ca. 30% lager  energieverbruik en comfortverhogend effect ten opzichte van 'Alleen koelen' systemen.De Mr. Slim Cassette units zijn inbouw units speciaal ontworpen voor situaties waar een airconditioner onopvallend aanwezig dient te zijn. De Cassette units zijn uitermate geschikt voor vrijwel alle professionele toepassingen als winkels, kantoren, praktijkruimten, apotheken en restaurants. De Cassette unit wordt grotendeels in het verlaagde plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft heeft een slanern recptieke en moderne vormgeving.
Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3