Airconditioning voor een serre

4a11a73a62fca
Projectnaam Fam.Graff  Lopik
Omschrijving Mitsubishi electric WSH-M35i

Airconditioners met ClimateCare
.

Je voelt het verschil.

Airconditioning met °ClimateCare

De huid is het grootste en het gevoeligste orgaan van de mens. Kippenvel, zweetdruppels en haartjes die overeind gaan staan; het zijn de eerste signalen die aangeven hoe we ons voelen binnen een bepaalde ruimte.

Mitsubishi Electric airco ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airco's. Deze airconditioning systemen verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat altijd prettig aanvoelt. Wij noemen dat °ClimateCare.

Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil en heel zuinig met energie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij even belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

Airconditioning systeem

Op de Nederlandse markt zijn airco diverse merken actief. Het grootste en snelst groeiende merk is Mitsubishi Electric En dat is niet voor niets. In een ruim 80 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric Zich opgewerkt als wereldwijd Gerenommeerde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, Ruimtevaarttechnologie, liften, telecommunicatie, airconditioning systemen, ventilatiesystemen enz.. Mitsubishi Electric staat bekend om Haar innovaties en kwalitatief hoogwaardige producten. Op het gebied van airconditioning systemen is Mitsubishi Electric in een fiks aantal Landen marktleider. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt steeds weer voor ogen Gehouden, Dat de producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde Moeten hebben.

Om die meerwaarde zichtbaar te maken hanteert het Mitsubishi Electric Mitsubishi Electric Quality-label. Dit label is het bewijs van meer dan 80 jaar ontwerpen en produceren van hoogwaardige, Betrouwbare en functionele airconditioning systemen. Het is een waarborg DAT u een airconditioning systeem in huis haalt die garant staat voor een stuk meerwaarde aan uw woon van de werkomgeving.

Het label visualiseert de meerwaarde van Mitsubishi Electric in drie Belangrijke kenmerken:
+ Comfort
+ Efficiëntie
+ Duurzaamheid


Comfort

De bijdrage die een Mitsubishi Electric airconditioning systeem aan uw woon-of werkcomfort kan leveren komt op een aantal punten naar voren.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3