Airconditioning voor slaapkamer en werkkamer

49cbc3c568108
Projectnaam Fam. Tijs
Omschrijving Slaapkamer en werkkamer met vloer units uitgevoerd voor particulieren & midden- en kleinbedrijf

Opmerkingen:

Energielabel*
Alle Room Airconditioners van Mitsubishi Electric hebben een gunstig energielabel.
Vooral de Inverter systemen zijn zeer energiezuinig. Voor koelen of verwarmen gelden verschillende waarden. De prestatie van een airconditioner in koelstand wordt weergegeven in de E.E.R. waarde (Energie Efficiency Ratio). De prestatie van een airconditioner in verwarmingstand wordt weergegeven in de C.O.P. waarde (Coëfficiënt Of Performance). Hoe hoger deze waarde, des te zuiniger het apparaat. Wie kiest voor een apparaat met klasse A, weet dat hij of zij kosten bespaart en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het behoud van het milieu.

Warmtepomp
De RAC inverter systemen zijn standaard uitgevoerd als warmtepomp systeem. Dat wil zeggen dat met slechts één systeem verwarmd of gekoeld kan worden.

Inverter technologie
Het inverter systeem dankt haar naam aan de toegepaste inverter compressor die traploos en zeer snel elk gewenst koel- of verwarmingsvermogen kan leveren tussen 0% en 100%. Hierdoor wordt veel energie bespaard (30% t.o.v. aan / uit systemen van Mitsubishi Electric) en wordt een comfortabel binnenklimaat gecreëerd door een constante uitblaastemperatuur. Ofwel: meer comfort tegen lagere gebruikskosten.

Slimme microprocessor
De Intelligent Power Module (IPM) is een speciaal door Mitsubishi Electric ontwikkelde microprocessor die zorgt dat de invertercompressor in zowel vol- als deellast zeer efficiënt met energie omgaat voor een optimaal rendement.

PAM controle
Ook de PAM controle (Pulse Amplitude Modulation) levert een belangrijke bijdrage. Deze regeling zorgt dat er zo min mogelijk energieverlies optreedt zodat 98% van de geleverde energie wordt benut.

Koelen of verwarmen (inverter warmtepomp)
Een warmtepomp airconditioner wil zeggen dat met slechts één systeem gekoeld òf verwarmd kan worden. In de verwarmingsstand wordt de koelcyclus omgedraaid. Dat wil zeggen: er wordt warmte aan de buitenlucht onttrokken door de buitenunit die deze warmte opvoert en vervolgens via de binnenunit aan de ruimte afgeeft. Een warmtepomp kan zelfs uit vrieskoude lucht nog rendabel warmte uit de buitenlucht halen. De toegepaste invertertechniek van de inverter warmtepomp zorgt ervoor dat traploos en zeer snel elk gewenst koel- of verwarmingsvermogen geleverd kan worden tussen 0% en 100%. Hierdoor wordt zuinig met energie omgegaan en ontstaat een comfortabel klimaat door een constante uitblaastemperatuur.
+ Energiezuinige werking (rendement van ca. 400%)
+ Slechts één systeem nodig voor koelen of verwarmen
+ Door directe luchtverwarming geen opstartvertraging
+ Zeer geruisloos (zowel binnen- als buitenunit)
+ Gunstige energielabeling, dus laag energieverbruik
   (en mogelijk subsidie voor bedrijven)
+ Standaard voorzien van reinigbare filters
+ 4 ventilatorsnelheden
+ Gebruiksvriendelijke infrarood afstandsbediening
+ Milieuvriendelijk (hoog rendement/HFK koudemiddel)
+ Toepasbaar voor single- en multi split systemen

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3