Fitnesscentra met ClimateCare

499feffac5d81
Projectnaam Jan van Breemeninstituut te  Amsterdam
Omschrijving Toegepast Mr-Slim Multi split Master-Slave kanaal units
Mitsubishi Electric KDH-250i
2 x luchtverdeelslangen van 15 mtr

Opmerkingen:

Airconditioning met °ClimateCare

De huid is het grootste en het gevoeligste orgaan van de mens. Kippenvel, zweetdruppels en haartjes die overeind gaan staan; het zijn de eerste signalen die aangeven hoe we ons voelen binnen een bepaalde ruimte.
Mitsubishi Electric airco ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airco's. Deze airconditioning systemen verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat altijd prettig aanvoelt. Wij noemen dat °ClimateCare. Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil en heel zuinig met energie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij even belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.
Comfort op het land, in het water en in de luchZwembaden, sportzalen en fitnesscentra zijn vaak moeilijke gebouwen als het aankomt op de klimaatbeheersing. Bij Zwembad 't Wedde weten ze daar alles van. Zij kozen voor EuroAir om de ventilatie en luchtcirculatie in het zwembad en de overige ruimtes te verbeteren.

Gerard van Hal van 't Wedde: "Er waren o.a. problemen met de achterste stoelen op de tribune van het wedstrijdbad. Het was daar zo warm en vochtig dat je het daar niet langer dan een paar minuten uit kon houden. Ik heb er een specialist bijgehaald om het probleem op te lossen".
Gerard van Hal vervolgt: "Het effect van de EuroAir luchtverdeel-slangen was direct merkbaar. Na installatie van de luchtverdeelslangen werd de temperatuur op de tribunes een stuk aangenamer. Door de optimale luchtcirculatie zijn de ramen condensvrij en heerst er een aangenaam klimaat in zowel het wedstrijdbad alshet recreatiebad. Tegelijkertijd ziet het systeem er prachtig uit en is het gemakkelijk in het onderhoud. We hebben dit systeem nu 4 jaar en zijn zeer tevreden met onze keuze voor EuroAir".

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3