Airconditioning voor twee slaapkamers

49589c81bc8b7
Projectnaam Fam. Essens
Omschrijving Mitsubischi Electric MXZ multi split airco inverter unit
RAC & Mr. Slim inverter warmtepomp.

Opmerkingen:

Bij een multi split airconditioningsysteem zijn meerdere binnenunits voor verschillende vertrekken op één buitenunit aangesloten. Voordeel van een multi split systeem met één buitenunit t.o.v. meerdere single split systemen is dat het energiezuiniger is en een esthetisch fraaiere oplossing.airconditioningsysteem afgestemd op uw woonsituatie, kunt u het leefklimaat in uw woning optimaliseren. Dit kan gedurende het hele jaar, want een airconditioningsysteem zorgt voor koelte op warme dagen en voor extra snelle warmte op koude dagen.

ExtrasE-mail van klant 

Hallo Fred, 

Van de week was ik de papieren aan het ordenen van de verbouwing en kwam de stukken van de airco tegen. Daarin ls ik dat wij gebruik kunnen maken van een jaarlijkse onderhoud service. Ik vroeg mij even af of wij ons daarvoor moeten aanmelden of dat dat automatisch gaat.

Verder bevalt de airco goed en dan met name het feit dat deze nu als verwarming wordt gebruikt omdat mijn dochter van 5 de goede gewoonte heeft om om 6 uur op te staan. De verwarming in het hele huis hoeft dan nog niet aan en 5 minuten later is het op haar kamer heerlijk warm. Verder hebben wij al veel complimenten gehad over de wijze waarop de airco is geplaatst, en dan met name omdat er niets van te zien is.

 

Met vriendelijke groet

Mireille de Waij

 

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Op een schaal van 1 tot 5 krijgen wij van Solvari:
En meer beoordelingen bij:
Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3