Airconditioning voor twee slaapkamers

466c6482e50a6
Projectnaam Fam. Visser  Houten
Omschrijving De RAC serie van Mitsubishi Heavy Industries SCM60 met twee SKM22

Opmerkingen:

De RAC serie van Mitsubishi Heavy Industries bestaat uit single split en multi split wandmodellen. Ze hebben een zeer moderne vormgeving en zijn bedoeld voor montage hoog aan de wand. Deze RAC serie wordt zeer veel toegepast in woonhuizen, praktijkruimtes, kleine kantoren enz. De RAC airconditioners zijn voorzien van het koudemiddel R410A wat een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke werking garandeert.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3