• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Vacature monteur airconditioning

VACATURE MONTEUR AIRCONDITIONING

Ben jij een enthousiaste en leergierige monteur met een afgeronde technische opleiding richting Koeltechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Kopklimaat is sinds 2004 een betrouwbare en solide partner als het gaat om uw klimaat. Door onze ervaring, kennis en bedrijfsfilosofie zal zaken doen met Kopklimaat een verademing voor u zijn. Omdat kwaliteit, een gedegen advies en uw wensen bij ons hoog in het vaandel staan is het vanaf het eerste contact met Kopklimaat al merkbaar dat u met een ervaren en dynamische onderneming te maken heeft. Dit wordt enerzijds door onze bedrijfsfilosofie bewerkstelligd en anderzijds door onze geweldig gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen. 

Functie

In de functie van montagemonteur binnen de klimaattechniek bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het monteren en in bedrijf stellen van verschillende installaties gericht op airconditioning. Naast de montage ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de eerder geleverde installaties. Deze systemen worden voornamelijk geleverd bij particulieren en bedrijfspanden.

Functie eisen

·         Een afgeronde MBO 2  opleiding in de richting van Elektro- koeltechniek

·         Je bent in F-gassen categorie 1 gecertificeerd of bent bereidt dit te gaan halen

·         In het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de directe omgeving van Woerden

Aanbod

Als monteur binnen het montageteam krijg je een zelfstandig functie met veel uitdagingen en afwisseling. De organisatie hecht veel waarde aan de kennis van haar monteurs. Het volgen van scholing en opleiding behoren zeker tot de mogelijkheden. Het salaris zal worden bepaald aan de hand van leeftijd, ervaring en diploma’s.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de functie van montagemonteur binnen de koeltechniek bij Kopklimaat? Neem dan gerust contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes

Nieuws

Vacature monteur airconditioning

VACATURE MONTEUR AIRCONDITIONING

Ben jij een enthousiaste en leergierige monteur met een afgeronde technische opleiding richting Koeltechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer...

Voorjaarsactie 2024

Download onze actie folder Onze RAC voorjaarsactie van dit jaar is de HR-wandunit set van MITSUBISHI ELECTRIC.
De HR-units zijn verkrijgbaar in de bouwgrootte 2,5 kW & 3,5 kW  & 5 KW.
Geschikt voor diverse ruimtes zoals kantoor, woonkamer en slaapkamer.
Bekijk hier onze actiefolder of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3

Airconditioning Wandunit ClimateCare

Wanneer u fit opstaat kunt u overdag beter presteren. Dat maakt een goede nachtrust zo belangrijk. Dat geldt zeker voor jonge kinderen die nog moeten groeien. Dus zorgt u voor een goede ledikant en gordijnen die het daglicht buiten houden. Maar tijdens het slapen is een goede luchtkwaliteit minstens zo belangrijk voor uw kind. Onze fluisterstille Single-Split Airconditioners zorgen daarom niet alleen voor het juiste klimaat, maar ook voor schone lucht.
Lees meer >>

Airconditioning Cassette-unit 4-zijdig uitblazend ClimateCare

Productiviteit heeft alles te maken met een ideaal werkklimaat. Met airconditioners van Kopklimaat is het mogelijk om energiezuinig een permanent en comfortabel werkklimaat te creëren. Door de toegepaste invertertechnologie van de aircoditioners ontstaat een zeer constant, tochtvrij binnenklimaat. Daarbij zijn de bedieningen altijd voorzien van timerfuncties zodat het systeem alleen functioneert op de door u gewenste momenten. Zo voorkomt u onnodig energieverbruik.
Lees meer >>

Airconditioning Vloerunit ClimateCare

Uiteraard bent u gesteld op uw woonomgeving. Thuis kunt u onbezorgd genieten van uw rust met vrienden en familie. Kopklimaat draagt graag bij aan dit ideale leefklimaat. Dankzij de airconditioner houdt uw woonkamer in de zomer lekker koel en dankzij de toegepaste warmtepomptechniek in de winter behaaglijk warm. Zelfs uit vrieskoude buitenlucht kunnen onze airconditioners nog rendabel warme lucht halen. Dat betekend dat u de cv installatie in het tussenseizoen minder nodig heeft en u het hele jaar van climatecare kunt genieten.
Lees meer >>

Airconditioning Kanaalunit ClimateCare

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend uw klanten tijdens alle seizoenen bedienen in een aangenaam klimaat. Airconditioners van Kopklimaat koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen moeiteloos elke ruimte waardoor producten mooier en langer houdbaar blijven. Daarnaast zorgen ze voor een minder klam klimaat in uw winkel. Uw klanten zullen uw goed geconditioneerde winkel waarderen waneer zijn bijvoorbeeld een kledingstuk passen. Dat noemen wij ClimateCare. En niet onbelangrijk, dankzij het smaakvolle design integreert u de airconditioners moeiteloos in elke interieur.
Lees meer >>