Radio 227

49ad7a51a39a8
Projectnaam Radio studio 227
Omschrijving Radio 227 koelt en verwarmt de studio's met Mitsubishi Electric multi Splitunits.

Opmerkingen:radio 227 04

Voor particulieren en midden- en kleinbedrijf brengt Mitsubishi Electric een serie Room Air Conditioners op de markt die een hoge kwaliteit van comfort bieden, duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Kiest u voor een Room Air Conditioner van Mitsubsishi Electric dan kiest u voor het juiste binnenklimaat. Een keuze die garant staat voor een stuk meerwaarde aan uw woon of werkomgeving.

Wilt u een advies op maat of meer technische informatie over de installatie van Room Air Conditioners van Mitsubishi Electric, neemt u dan contact op met Kopklimaat B.V.

Kopklimaat BV staat voor:
Kwaliteit, perfecte service en heldere communicatie.
Een vertrouwde partner van advies tot onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Onze folders
Bekijk onze reviews op Solvari
Bekijk al onze reviews op:

Beoordelingen bij Airco Offertes
blank
 • Efficiënt

  De Kopklimaat systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltechniek in een Mitsubishi Electric systeem zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen van ca. 400% tot maar liefst 800% worden behaald. Ofwel:uitstekende energielabels waardooru verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.
 • Comfort

  Het comfort van een Kopklimaat klimaatsysteem ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric Cooling & Heating systeem heeft u perfecte controle over het binnenklimaat. Tijdens alle vier seizoenen heeft u snel het gewenste binnenklimaat geheel naar eigen wens.
 • Duurzaam

  Met respect voor onze leefomgeving levert Kopklimaat alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije HFK koudemiddelen. 90% van de onderdelen op Mitsubishi Electric systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.
 • 1
 • 2
 • 3